Őszi szünet

2020. 10. 19.    Szerkesztőség   

 

 

 

 

 

 

Nemzetközi Kenguru Matematikaverseny

 

 

A 2020. márciusában a karantén miatt elmaradt Nemzetközi Kenguru Matematikaverseny szeptember 10-én került lebonyolításra. Bíró Soma 3.c osztályos tanulónk 1. helyezést ért el a megyében 668 tanulóból, országosan 4614 tanulóból pedig a 9. kiemelkedő helyet szerezte meg. Ebből az osztályból Bohus Bálint is remekelt: megyei 6., országos 45. helyen végzett.

Felkészítő tanítójuk: Szántó Ágnes

 

 

 

Gratulálunk!

 

 

 

Urban Verbunk siker

 

2020. október 4-én rendezték meg Székesfehérváron a „Mezőföld Virágai” szólótánc versenyt, melyen az ország több pontjáról érkező fiatalok mérték össze tudásukat.

Sárvári Panna 7.c osztályos tanulónk mindamellett hogy megkapta az elérhető legmagasabb díjat, a „Mezőföld Virága” címet, különdíjban is részesült. 

 

 

 

Gratulálunk!

teljes hír »

Ritmikus gimnasztika

2020. 10. 09.    Szerkesztőség   

 


 

Barbieri Glóra 8.a osztályos tanulónk a 2010.09.27-én, Törökbálinton megrendezett Ritmikus gimnasztika országos bajnokság döntőjében választott szerrel (labdagyakorlatával)  II. osztály junior I. korosztályban  a 8. helyen végzett.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

Pályaválasztás

 

Felvételi eljárás

 

 

Tánc

 

 

 

 

Barta Balázs 8.a osztályos tanulónk és táncpartnere a szeptember 19-én megtartott országos versenyen 5. helyezést, az október 4-én rendezett területi versenyen pedig 3. helyezést ért el.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

teljes hír »

Október 6.

2020. 09. 29.    Szerkesztőség   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tájékoztatás

 

Kedves Szülők!

 

A kormány a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX.18) Korm. rendeletében újabb óvintézkedésről döntött:

2020.október 1-jétől az intézmény területére:

– az ott foglalkoztatott személyen

– az ott szükséges karbantartást illetve javítást végző személyen

– tanulói jogviszonnyal rendelkező tanulón

kívül más személy nem léphet be.

Az iskola épületébe érkezéskor, a belépőnek kötelező a testhőmérséklet mérés és abban az esetben léphet be, ha a testhőmérséklete nem haladja meg az országos tisztifőorvos által meghatározott mértéket.

Kiskorú tanuló esetében, akinek a testhőmérséklete meghaladja az országos tisztifőorvos által meghatározott értéket, a többi tanulótól elkülönítjük, erről a szülőt, vagy törvényes képviselőt haladéktalanul értesítjük.

A testhőmérséklet mérése érintésmentes hőmérővel történik, a bejárati ajtóknál kialakított mérőpontokon.

Továbbra is kötelező belépéskor a kézmosás, kézfertőtlenítés, távolságtartás.

Kérjük a szülőket, gondoskodjanak arról, hogy gyermekük időben érkezzen az iskolába, hogy ezzel is elkerüljük a csoportosulást.

A helyes maszkviselés az intézmény területén, ahol a távolságok és az osztályok elkülönítése nem tartható be (folyosó, mosdó, zsibongó), a tanulóknak, intézményi dolgozóknak kötelező.

Kérjük a szülőket, hogy továbbra is gondoskodjanak gyermekük részére a megfelelő maszkról, váltómaszkról.

A tanulók betegség és előre nem jelzett bármilyen távollét után az iskolába kizárólag orvosi igazolással jöhetnek vissza.

Hivatalos ügyintézés elektronikus úton történik.

A tanév elején elfogadott járványügyi intézkedési terv érvényben van.

Köszönöm eddigi támogatásukat és együttműködésüket.

Kérem, továbbra is segítsék munkánkat, vigyázzunk magunkra, egymásra.

Gödöllő, 2020. szeptember 29.

                                                                                                      Zmák Julianna Borbála

                                                                                                            intézményvezető

 

 

Sziklamászás (via-ferrata)

 

 


Tatabányán jártunk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

teljes hír »

Motorsport

2020. 09. 04.    Szerkesztőség   

 

Turányi Norbert 4.a osztályos tanulónk a Nemzeti Motoros Endurocross Bajnokságon

2020.09.05-én Kiskunfélegyházán 3. helyezést és 2020.09.12-én Nagytarcsán szintén

3.helyezést ért el.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tájékoztatás

 

Tisztelt Szülők!

 

A járványügyi helyzet miatt további szigorúbb ajánlásokat kapott minden köznevelési intézmény. Ezek között szerepel, hogy a szülők csak előzetes engedéllyel léphetnek be az iskolába. Kérem, az udvaron is viseljenek maszkot.

 

Fontos, hogy a szülők kötelesek az iskolát értesíteni, ha gyermekük koronavírus gyanús, igazolt fertőzése van vagy karanténba került. Csak egészséges gyermek jöhet iskolába!

 

Előreláthatóan úszás órákat nem tarthatunk, de helyette amíg az időjárás engedi, szabadtéri mozgásos foglalkozások lesznek.

 

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a tanulói hiányzások nem haladják meg az előző év tanévkezdési hiányzási statisztikáját. Köszönöm, hogy eddig is fegyelmezetten betartották a járványügyi előírásokat és ebben gyermekeiket is segítik. Külön köszönöm a pedálos kézfertőtlenítőket, maszkokat, fertőtlenítő szereket és az ózonizátort.

 

Tájékoztatom Önöket arról, hogy szeptember 14-én teljes órarenddel indulunk és szeptember 30-ig próbajelleggel bevezetjük a 40 perces tanórákat, 20 perces szüneteket. A felsős gyerekek is minden órán a saját tantermükben lesznek, csak nagyon indokolt esetekben mehetnek más, előzetesen fertőtlenített tanterembe.

 

Az első két hét átmeneti időszaka lassan lezárul, diákjaink nagyon fegyelmezetten betartják a szabályokat.

 

Együttműködésüket köszönöm.

 

Gödöllő, 2020. szeptember 10.

                                                                                                      Zmák Julianna Borbála

                                                                                                            intézményvezető

 

 

 

 

Tanévkezdés

 

Kedves Szülők!

 

A 2020/2021-es tanévkezdéssel kapcsolatosan szeretném Önöket tájékoztatni az alábbiakról:

Tanévnyitó ünnepséget nem tartunk csak az első osztályosoknak a Török Ignác utcai udvaron. A többi osztály az osztályfőnökök tájékoztatása szerint a saját tantermében kezdi meg a tanévet. Nagy szeretettel várjuk a gyerekeket. Jöjjenek ünneplőbe ezen a napon! Kérem, küldjék vissza a bizonyítványokat és a könyvtári pecséttel ellátott tankönyveket, mert megkapják az újakat.

Az első két hétben, szeptember 11-ig minden tanítási napon 8 órától 12, illetve
13 óráig lesznek tanórák, ahol év eleji ismétlés, felzárkózás és új tananyag feldolgozása is lesz. Szeretnénk ebben az időszakban előkészíteni a legbiztonságosabban megvalósítható órarendet és kialakítani a higiéniai szokásrendet. Kérem, hogy délutáni ügyeletet csak azoknak a gyerekeknek kérjenek, akiknek szülei dolgoznak. Előre is köszönöm megértésüket és együttműködésüket. Szeptember 14-től lesz teljes órarend.

A gyerekek az osztályfőnökök és pedagógusok segítségével fogják megismerni a szükséges óvintézkedéseket. Bízunk abban, hogy ezek részletes kidolgozásával, megismerésével, betartásával és betartatásával nagyban csökkenthető lesz a fertőzés kockázata. Tisztelettel kérem, ha van rá lehetőségük, segítsék törekvésünket plusz arcmaszkokkal, kézfertőtlenítővel, amelyeket gyermekük osztálya használhat. Szeretném kérni, hogy legyen a gyerekeknél arcmaszk, kézfertőtlenítő vagy tisztasági csomag. Otthon is beszéljenek arról, hogy milyen alapvető személyes kapcsolatokra kiterjedő szabályokat kell a közösségben betartani. Kérem, hogy beteg gyermeket a saját érdekükben és semmilyen körülmények között ne hozzanak, ne engedjenek az iskolába.

Iskolánkban ennek a protokollnak mindenkire vonatkozó általános szabálya, hogy

×          a folyosókon, zsibongóban, ahol más osztályok is tartózkodnak, és nem lehet a távolságot tartani, kötelező a maszk viselése,

×          az épületekbe illetve tantermekbe belépés előtt kötelező a kézfertőtlenítés vagy kézmosás,

×          a szülők az épületekben, tantermekben nem tartózkodhatnak, a bejáratoknál vagy az udvaron tudnak várakozni, iskolai ügyeiket lehetőleg telefonon, e-mailben intézni.

A szülői értekezleteket 17 órától tartjuk. Azok a szülők, akik valami okból nem tudnak részt venni, kérem, hogy még a kijelölt időpont előtt kérjenek az osztályfőnöktől egyéni vagy kiscsoportos megbeszélést. Szeretnénk szeptember 17-ig megadni ezt a lehetőséget minden szülőnek.

1. évfolyam 08.31. hétfő

5. évfolyam 09.07. hétfő

2. évfolyam 09.01. kedd

6. évfolyam 09.08. kedd

3. évfolyam 09.02. szerda

7. évfolyam 09.09. szerda

4. évfolyam 09.03. csütörtök

8. évfolyam 09.10. csütörtök

 

Tisztában vagyok azzal, hogy Önök nélkül nem tudunk ezzel a helyzettel megbirkózni. Szükségünk van arra, hogy támogassanak bennünket és bizalommal forduljanak felénk, ahogyan ezt márciusban is megtették. Kérem, most is segítsenek együttműködésükkel.

 

Gödöllő, 2020. augusztus 27.

                                                                                             Zmák Julianna Borbála

                                                                                                   intézményvezető

teljes hír »