Vasdiploma

2021. 02. 05.    Szerkesztőség   

Kalmár Ákosné, Margó néni a Hajós nyugdíjas pedagógusa vasdiplomáját vehette át.
Szeretettel gratulálunk és további jó egészséget kívánunk.

 

 

 

 

 

Sí Siker Mátraszentistvánon

 

Sebestyén Zita, iskolánk 2.b osztályos tanulója 2021. február 8-án a mátraszentistváni Síparkban megrendezésre került Országos Amatőr Gyermek Síbajnokságon (Honda Kupa) egyfutamos óriás-műlesiklásban a 2012-es lányok között 2. helyezést ért el.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atlétika

 

 

A gödöllői atléták megkezdték felkészülésüket a fedettpályás korosztályos országos bajnokságokra, ami kapcsán iskolánk 5.a osztályos tanulója, Krakóczki Bence is ellátogatott Győrbe korosztályos megmérettetésére. Bence újonc korosztályban szerepelt súlylökésben és diszkoszvetésben. Súlylökésben negyedik lett 9.98 méteres egyénivel, míg diszkoszvetésben a második helyen végzett 27.75 méterrel, ami új egyéni csúcs.

 

Gratulálunk és további szép sikereket kívánunk!

 

 

 

teljes hír »

Adina színei

2020. 12. 18.    Szerkesztőség   

Nagy örömünkre a Hajós iskola diákjai nagyon sokszínűek a tehetségük kibontakoztatásában.

Fogl Adina, 8. d osztályos tanuló egy csodálatos akril festménnyel ajándékozta meg a Bethesda Gyermekkórházat. Bízunk benne, hogy a műalkotás és a mögötte húzódó mély üzenet támogatást nyújt az egészségügyi dolgozóknak ebben a nehéz időszakban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajrá felvételizők!

 

 

 

 

 

A "Kutya Ezer Arca"

 

A CEWE csodaszép vászon fotóiból készült „A kutya ezer

arca” kiállítás alkotásait egy jótékonysági akció keretében iskolák dekorálására ajánlotta fel. A szülői szavazatoknak köszönhetően 5 vidám eb a Kisiskola faláról néz a gyerekekre, mosolyt csalva kis diákjaink arcára.

 

Köszönjük a felajánlóknak és a ránk szavazó szülőknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi üdvözlet

 

Hajós Karácsony 2020


 

Köszönet

 

Nagy-nagy köszönetünket szeretnénk kifejezni a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola hittanos tanulóinak nagylelkű édesség adományáért, amelyet a gyerekek  adventi jó cselekedet lemondásként ajánlottak fel a Kistarcsai Kórház betegeinek és dolgozóinak.

Rengeteg üdvözlőkártyát is színeztek, jókívánságokat írtak számukra, melyet a Váci Egyházmegye egyik lelkigondozója juttatott el a kórházba.

Szívet melengető érzés volt látni a gyerekek együttérzését, aktivitását, lelkesedését eme nemes cél érdekében.

 

Méltán lehetünk büszkék rájuk!

 

Köszönettel és hálával:   Barkóné Szilágyi Enikő  (református)

                                        Kovács G. Edit és 

                                        Szabó Jenőné Gabi (katolikus) 

                                            hitoktatók

 


      

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

teljes hír »

Könyvtári Hírek

2020. 12. 02.    Szerkesztőség   

 

Kedves Gyerekek!

 

Új könyvek érkeztek az iskolai könyvtárba!

Várlak benneteket szeretettel,

 

Mónika néni


 

 

 

 

 

 

ITT JÁRT A MIKULÁS!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

 

 

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020.december 12-én, szombaton, a munkanap ellenére tanítás nélküli nap lesz. Kérem, ügyeleti igényüket jelezzék az osztályfőnököknek legkésőbb december 9-én (szerda) 12 óráig.

A téli szünet előtti utolsó tanítási napon, december 18-án pénteken csak 12 óráig lesz tanítás. Erre a délutánra is jelezhetik már most az ügyeleti igényt.

 

Arról is szeretném Önöket tájékoztatni, hogy a 26 osztályunkból a 4.c osztály került karanténba. Jelenleg az összes többi osztályban zavartalanul folyik a tanítás.

 

Köszönöm, hogy betartják járványügyi szabályainkat, az adventi időszakban is fokozottan vigyázzanak egymásra és magukra.

 

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

teljes hír »

Rajzpályázat siker

2020. 11. 19.    Szerkesztőség   

 

 

Idei évben is megrendezésre került a Bonduelle rajzpályázata, amelynek idei témája a „kukorica útja” volt. A versenyzők azt a feladatot kapták, hogy jelenítsék meg milyen úton jut el a kukorica a földekről egészen a konzervdobozokig. Iskolánk 2.b osztálya lelkesen nekilátott a feladatnak, az osztály apraja-nagyja részt vett a mű elkészítésében, igazi csapatmunka zajlott, melynek eredményeként Budapest régiójának 1. helyezését érték el.

 

Online díjkiosztó

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

 

Sajnálattal tájékoztatom Önöket arról, hogy ezen a héten a 4.b, 6.a, 7.a osztályokban digitális tanrend elrendelésére volt szükség. A többi 23 osztályban zavartalanul folyik a tanítás.

Továbbra is kérem, hogy a helyes maszkviselés, a kézfertőtlenítés és egyéb járványügyi viselkedési normák fontosságára hívják fel gyermekük figyelmét.

 

Zmák Julianna Borbála

Intézményvezető

 

 

 

 

A bolygó a mi otthonunk!

 

 

Iskolánkban néhány osztály részére októberben - kapcsolódva az országos  Fenntarthatósági Témahéthez - megrendezésre került a Föld 21 - Bolygóbarát Életmód Oktatási program, mely keretein belül tanulóink rendhagyó környezetórán vehettek részt. A projekt Gödöllő Város Önkormányzatának nyertes KEHOP-1.2.1-18-2018-00070 azonosító számú pályázatának keretein belül valósulhatott meg.

 

Drámapedagógus vezetésével tanulóink interaktív előadásokon és játékos foglalkozásokon bővíthették tudásukat a tudatos- és környezetbarát életmód lehetőségeiről.

 

Az előadást követő egy hetes ökotudatos szemléletmódot népszerűsítő kiállításon roll-up tablók kínáltak lehetőséget az ismeretek további elmélyítésére, valamint lehetővé tették, hogy az oktatási program üzenete az iskola minden diákjához és pedagógusához eljusson. 

 

Az oktatási program végén a résztvevők osztály- és egyéni ajándékokkal lettek gazdagabbak. 

 

A bolygó a mi otthonunk! - Vigyázzunk rá!

 

 

 

teljes hír »