Atlétika

2023. 06. 19.    Szerkesztőség   

 

Gyurán Ádám, iskolánk tanulója újabb atlétikai eredménnyel büszkélkedhet. Az Atlétika Egyéni Pályabajnokság Diákolimpia Országos döntőjében 600 m síkfutásban a 6. helyen végzett.

 

További sikeres versenyzést kívánunk!

 

Gratulálunk!

 

 

Rajzverseny

 

Diákjaink korábban is többször bebizonyították, hogy a Hajósnak nincs lehetetlen. A CIB Bank által meghirdetett „Kedvenc helyem Gödöllőn” pályázatra egy nap leforgása alatt 26 gyermek 24 szebbnél szebb pályaművet alkotott.

 

A zsűrizést a Szépművészeti Múzeum kollégái végezték, melynek eredményeképpen az alábbi helyezéseket érték el diákjaink.

 

1. helyezett: Magyar Alíz (mozi)

2. helyezett: Kaczor Noel (vasút)

3. helyezett: Nagy Csenge (Fő tér)

 

Különdíj: Tiszárovits Hanna és Koncz Enikő (Sissi Fagyizó)

 

Az eredményhirdetés után a nyertes pályamunkák a bankfiókban kerültek kiállításra, melyeket június végéig lehet megtekinteni.

 

Gratulálunk!

 

teljes hír »

Robotika sikerek

2023. 06. 19.    Szerkesztőség   


Az EPAM e-Kids Coolest Projects Programozó és Robotépítő verseny nem a hagyományos értelemben vett „nyerteseket” hirdetnek, hanem a zsűri kategóriánként (és korcsoportonként) 1-1 „kedvencet” és az összes projektből egy „Abszolút kedvencet” választ.

„Ferencz Csaba, Garai Domonkos és Gombos Máté triója alkotja a ROBSZEM csapatát, akik Flower Shield projektjükkel a Hardware kategória kedvence címet és az Abszolút kedvenc kategóriát is behúzták! A projekt, ahogy a neve is mutatja, egy igen fontos témába vág, hiszen növényeink és környezetünk védelmét szolgálja, továbbá a fenntarthatóságra is felhívja a figyelmet. A ROBSZEM csapat prezentációja már-már Steve Jobs felkészültségét és karizmáját idézi, amit egy nagyon alapos kutatás előzött meg. A srácok igazán kitettek magukért, projektjük és csapatuk az Abszolút kedvencünk lett és izgatottan várjuk, milyen tervvel áll elő legközelebb a ROBSZEM csapata!”

 

Garai Domonkos egyénileg is indult az EPAM e-Kids versenyén, ahol a Scratch kategória győztese lett. Domonkos projektjével a Naprendszert varázsolta elénk, ezzel pedig elnyerte a Scratch kategória kedvence címet a Coolest Projects tavaszi fordulójában. Találhatunk hasonló szoftvereket, azonban Domonkos Solar_System_Observere magyar nyelvű, így mindenki elmerülhet az asztronómia világában. Igényes, csodásan kidolgozott tudományos projekt Domonkosé, akinek ezúton is gratulálunk!

 

 

 

 

Röplabda

 

Június első hétvégéjén került megrendezésre Miskolcon a Röplabda Országos Diákolimpia döntő, amire IV. korcsoportos lány csapatunk csodálatos elődöntős szerepléssel – iskolánk történetében először - kvalifikálta magát.

 

Az erős mezőnyben méltóképpen képviselték iskolánkat, városunkat és klubjukat, fantasztikus eredmény született, a lányok az ország 7. legjobb csapataként térhettek haza!

 

A csapat tagjai: Czigelédi Szonja, Dezső Szendile Dóra, Dezső Zille Boglárka, Heilmann Alexa Lilla, Hidvégi Dóra, Lábiscsák Lola, Lengyel Nóra Anna, Nagypál Natália, Szabó Emília, Szatmári Csenge Réka

 

Edzőjük: Horváth Kristóf

 

Testnevelő tanár: Verbói Zoltán

 

Gratulálunk!

 

32 Hajós érem /6 arany, 11 ezüst és 15 bronz/ Hevesen

 

Heves Város Sportcsarnokában 2023.06.03-án került megrendezésre a IX. Heves Kupa Ippon Shobu Karate Verseny. Az SKDUN Karate Szövetség Országos Bajnokságán a Saino Karate–Do Se és az Élteforrás-Do Hajós versenyzői az évad utolsó megmérettetésén nagyon szép eredményeket értek el, melyen 39 egyesület 276 versenyzője indult. Egyesületünk 31 indulóval nevezett a népes mezőnyben és az összetett csapatversenyben a 3. helyen végzett

Eredményeink:

Karakó Vivien /Életforrás-Do/ Kumite /küzdelem/ 1. hely, Kumite /csapat küzdelem/ 1. hely, Kata /formagyakorlat/ 3. hely, Kata /csapat formagyakorlat/ 3. hely

Tavaszi András Kumite /kötött küzdelem/ 1. hely és 2. hely, Kata /formagyakorlat/ 3. hely

Virág Levente: Kihon /alapiskola/ 1. hely, Kumite /kötött küzdelem/ 2. hely

Szklenár Samu Kata /formagyakorlat/ 1. hely, Kumite /küzdelem/ 2. hely

Kazi Dávid Kumite /kötött küzdelem/ 1. hely, Kata /formagyakorlat/ 5. hely

Magyarosi-Őrző Kincső: Kata /formagyakorlat/ 2. hely, Kumite /küzdelem/ 2. hely és 3. hely

Veres Adelina Julianna: Kumite /küzdelem/ 2. hely és 3. hely, Kata /formagyakorlat/ 4. hely

Csordás Laura Kumite /küzdelem/ 2. hely, Kihon /alapiskola/ 3. hely, Kata /formagyakorlat/ 5. hely

Csjernyik Géta: Csapat Kata/ formagyakorlat/ 2. hely, Kumite /küzdelem/ 3. hely

Képes-Harjay Sára: Csapat Kata/ formagyakorlat/ 2. hely, Kata /formagyakorlat/ 5. hely

Horváth Ádám Kata /formagyakorlat/ 3. hely, Kumite /küzdelem/ 3. hely

Sándor Zalán Kumite /kötött küzdelem/ 3. hely és 3. hely

Szűcs Franciska Csapat Kata/ formagyakorlat/ 2. hely

Orbán Bálint: Kumite /küzdelem/ 2. hely

Képes- Harjay Alma: Kumite /küzdelem/ 3. hely

Méhi Ákos: Kumite /küzdelem/ 3. hely

Ivaskó Domonkos: Kumite /kötött küzdelem/ 3. hely

Ecker Dániel Kumite /küzdelem/ 3. hely

Horváth Zsombor Kata /formagyakorlat/ 4. hely

Heilmann Hanga Kihon /alapiskola/ 4. hely

Kuti Zsombor: Kata /formagyakorlat/ 5. hely

Orbán Balázs Kumite /küzdelem/ 5. hely

Feicht Róbert Kata /formagyakorlat/ 5. hely

A csapat tagjai voltak: Szabó Illés, Zsigmond Áron, Aszalay Márton, Bakos Milán, Fodor Nikolett, Nomuuntushig Munkh-Orgil

Edző: Ács Tibor

Gratulálunk!

teljes hír »

JUDO

2023. 06. 14.    Szerkesztőség   


2023. május 28-án, Kaszón rendezték meg a 9. Somogyszobi Dél-Dunántúli Regionális Nyílt Judo versenyt, melyen Mészáros Olivér kategóriájában ezüst érmet szerzett.

 

Gratulálunk!

 

KARATE

 

Karakó Vivien Csehországban Kadanban megrendezett nemzetközi karate versenyen 2023.05. 26-28-án a Magyar JKA Karate Szövetség válogatott csapat tagjaként a 12-13 éves korosztályban szabad küzdelemben /kumitében/ 2. helyen, míg vegyes csapat versenyszámban 3. helyen végzett.

 

Gratulálunk!

 

 

 

Labdarúgás

 

2023.05.04-én Budaörsön megrendezett Labdarúgás Megyei diákolimpián első helyet szerzett II. korcsoportos fiú csapatunk, mellyel bejutottak az országos döntőbe.

A május végi országos döntőben magabiztos játékkal, lelkes szurkolótáborral a hátuk mögött az ország 5. legjobb csapata lett a Hajós!

A csapat tagjai: Lábiscsák Noel, Papp Ferenc, Ibri Adnan, Zalai Martin, Jéga-Szabó Kornél, Furák Milos, Tóth Milán, Szilágyi Zsigmond, Mosolygó Levente, Kiss-Simon Zénó

 

Gratulálunk!

teljes hír »

Megyei Atlétika

2023. 06. 05.    Szerkesztőség   

A IV. korcsoportos Atlétika Többpróba Megyei Diákolimpián csapatunk a III. helyen végzett. A csapat tagjai: Gaál Antónia, Sári Viktória, Soós Noémi, Orlovity Bernadett, Heilmann Alexa, Vajda Júlia

 A II. korcsoportos Atlétika Többpróba Megyei Diákolimpián csapatunk a III. helyen végzett. A csapat tagjai: Gasser Lujza, Szücs Izabella, Kovács Kamilla, Gyuricza Adél, Németh Adél, Hamar Kata

III. korcsoportos Atlétika Megyei Diákolimpia egyéniben Gyurán Ádám az I. helyen végzett.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

Floorball Diákolimpia Országos Döntő

Érden került megrendezésre a III.-IV. kcs.-os Floorball Unihoki Diákolimpia Országos Döntője, ahol iskolánk csapata a 7. helyen végzett.

A csapat tagjai voltak: Cseke Kornél, Gál-Bíró Ambrus, Horváth Jakab Zsombor, Martinák Barnabás, Molnár Merse, Pete Tamás, Veres Ádám.

 

Gratulálunk!

 

 

Iskolánk tanulója Sebestyén Zita csapatával a 2023. április 22-23 között, Samnaunban (Svájcban) megrendezett 7. Sí Formációs Európabajnokságon második helyezést ért el.

 

Gratulálunk!

teljes hír »