Atlétika

2021. 03. 23.    Szerkesztőség   

 

 

Krakóczki Bence 5.a osztályos tanulónk, a 2021.03.27-én Budapesten megrendezett Fedettpályás U14 Összetett Atlétikai Magyar Bajnokságon négypróbában az első helyet szerezte meg, ezzel a szám magyar bajnoka lett.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

Szívdobbanás

 

A Szívdobbanás napján a mi szívünket is megdobogtatták. Egy nagylelkű szülői felajánlásnak köszönhetően iskolánk infokommunikációs eszköztára 10 új laptoppal és 30 db mikrofonos fejhallgatóval gazdagodott.
 

Köszönjük szépen!  

 

 

 

 

 

 

 

Újabb sí sikerek

 

Sebestyén Zita iskolánk 2.b osztályos tanulója, a Mátraszentistvánon megrendezett Alpesi sí Országos Diákolimpián az I. korcsoportban, B kategóriában, a lányok között ezüstérmet szerzett. Zita az idén 4 állomásosra rövidült Hómenők kupasorozatban is a 2012-es lányok között, összetettben 2. helyen végzett, köszönhetően a kiegyensúlyozott versenyzésének és az utolsó állomáson elért ugyancsak 2. helynek.

 

Gratulálunk!


 

 

 

 

teljes hír »

Szívdobbanás napja

2021. 03. 14.    Szerkesztőség   

 

Együtt március 15-én


 

 

JUDO

 

 

Ungvári Miklós nevét viselő judo központban rendezték meg a Közép-Magyarországi Regionális Judo Szövetség (KMRJSZ) rangsorversenyét. A több kategóriában lezajlott viadalon a Gödöllői Judo Klub tehetséges fiataljai is tatamira léptek, mi több, voltak olyanok is (Diák A), akik egy korosztállyal feljebb (serdülők) is próbára tették félkészültségüket. Záborszki Sebestyén 6.a osztályos tanulónk figyelemre méltó eredményeket ért el.

Diák A
3. hely: Záborszki Sebestyén (54 kg)
Serdülő

2. hely: Záborszki Sebestyén (55 kg)

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

teljes hír »

Covid bejelentés

2021. 03. 01.    Szerkesztőség   


Kedves Szülők!

 Az elkövetkező időszakban, a digitális tanrend alatt is feladatunk és kötelességünk az iskola diákjainak covid érintettségét (fertőzöttség, kontaktként való érintettség esetén) nyilvántartani.

Kérem, hogy bejelentéseiket továbbra is a szokásos módon megküldeni szíveskedjenek a godolloi.hajos@gmail.com e-mail címre.

Üdvözlettel:

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

 

Ügyelet

 

Kedves Szülők!

Az iskolák március 8 - március 31. között tantermen kívüli digitális munkarendben működnek. Ez idő alatt az iskola a szülő indokolt kérése alapján ügyeletet biztosít. Az ügyelet alatt a tanulók önállóan tanulhatnak az általuk behozott tankönyvek, felszerelés és digitális eszköz segítségével. Az ügyelet helyszíne a Légszesz utcai főépületben lesz.

Kérem, amennyiben gyermeke számára ügyeletet szeretne kérni, a következő e-mail címen március 7-én vasárnap 16 óráig jelezze ezt:

ugyelet.hajos@gmail.com

Írják meg a gyermek nevét és osztályát, valamint, hogy mely napokon mettől meddig kívánják az ügyeletet igénybe venni.

Gondoskodjanak az étkezés megrendeléséről is a Kalória felületén és azt kérik, hogy külön is írjanak e-mailt nekik arról, hogy a Légszesz utcai épületben ügyeleten lesz a gyermekük.

Üdvözlettel:

 

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

 

 

Tájékoztatás

 

 

Kedves Szülők!

 

Hivatalossá vált az EMMI határozata alapján a tantermen kívüli digitális tanrend 2021.03.02-től 2021.03.10-ig. Amennyiben nem történik változás, csütörtöktől 2021.03.11-től várjuk vissza a gyerekeket az iskolába.

 

Köszönöm megértésüket és rugalmas együttműködésüket az otthontanulás újbóli megszervezésében.

 

Tapasztaljuk, hogy a Kréta felülete többször nem elérhető és az internet vonalak is akadoznak. Próbáljunk meg rugalmasan alkalmazkodni ezekben a helyzetekben, az így kieső órákat, tananyagokat majd más módon fogjuk pótolni.

 

Vigyázzanak magukra és egymásra is, mert az egészség mindennél fontosabb.

 

Üdvözlettel:

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

 

 

 

Újraindul a HAJÓSINNOVERZUM

 

Tisztelt Szülők!

 

Arról szeretném Önöket tájékoztatni, hogy a hiányzó tanulói létszámot, a megnövekedett kontaktlétszámot figyelembe véve kezdeményeztük a digitális tanrend elrendelését iskolánkban 2021.03.02-03.10. közötti időszakra a fenntartónknál. Amennyiben az EMMI elrendeli, hivatalosan is értesíteni fogom Önöket.

 

Az otthontanuláshoz a Kréta felületen fogják megtalálni az információkat. Kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak gyermekük osztályfőnökéhez. A Kalóriánál központilag lemondásra kerültek a fenti időszakra vonatkozóan a szülői megrendelések.

 

Kérem, hogy azok a szülők, akik holnap még nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét és összevont ügyeletet kérnek, az

 

ugyelet.hajos@gmail.com

 

e-mail címre 17:00-ig írják meg a gyermek nevét és osztályát. Az ügyeletet 10 fős csoportokban fogjuk megoldani és a maszkviselés kötelező lesz. Az ügyeletre jelentkező gyerekek részére ma este 20:00-ig tudnak étkezést rendelni.

 

Átérzem aggodalmaikat és a helyzetből fakadó nehézségeiket, de bízom abban, hogy ezzel az intézkedéssel elkerülhető lesz, hogy a Hajós gócponttá váljon és hosszabb időre be kelljen zárni.

 

Üdvözlettel:

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

 

 

teljes hír »

Télűző busók a Hajósban

2021. 02. 19.    Szerkesztőség   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

teljes hír »