Általános iskolai beiratkozás személyesen

2020. 04. 08.    Szerkesztőség   

 

A személyes megjelenéssel történő beiratkozáshoz szükséges időpontot

 

egyeztetni a +3630 783-9120 telefonszámon.

 

 

Megnyílt a Hajósinnoverzum könyvtára

 

 

Ingyenesen letölthető e-könyvek

 

 

Szülői tájékoztatás  a digitális oktatási rendben megvalósuló adatkezelés szabályairól

 

Adatkezelési tájékoztatóÚTMUTATÓ digitális oktatás tanulók, szülők

teljes hír »

Tavaszi szünet a HAJÓSINNOVERZUM-ban

2020. 03. 30.    Szerkesztőség   


„ Iskola nélkül vakáció sem lenne! ”-olvashatjuk iskolánk digitális közösségi terébe belépve.

 

Az utóbbi időszak eseményei átértelmezik Janne Teller sorait. Másként gondolunk három hete az iskolára, másként a kicsöngetésre, másként a tavaszi szünetre. Talán még sosem vágytuk ennyire a pihenést.  Mindannyian elfáradtunk: gyerekek, szülők, pedagógusok egyaránt. Mialatt a világ eszeveszett küzdelmet folytat a vírussal, mi összefogtunk, és egymást segítve tettük a dolgunkat. Egy feje tetejére állt világban a legtöbbet tettük, amit csak tehettünk. Közben mindannyian sokat tanultunk. Tanultuk türelmet, kitartást, alkalmazkodást, összefogást, megtanultuk értékelni a korábban oly természetes dolgokat.

 

Elismerés jár a gyerekeknek, akik az új munkarendben is helyt álltak, az édesanyáknak, akik meg tudták őrizni a család békéjét, és az édesapáknak, akik erőt adtak ehhez, a pedagógusoknak, akik rendszert biztosítottak ahhoz, hogy ne essen szét teljesen a világ.

 

Kedves Szülők, Kedves Gyerekek!

 

Békés, áldott húsvétot, jó pihenést, szép tavaszi napsütést kívánunk mindenkinek.

 

Nem marad el a szeretet.
Nem marad el napsütés.
Nem marad el a tavasz.
Nem marad el a kacagás.
Nem marad el a remény.
Nem marad el a hit.
És nem marad el a megváltás sem.

 

 
 
 
 
 
 
 
Általános iskolai beiratkozás
 
 

 

TÁJÉKOZTATÓ A BEIRATKOZÁSRÓL LEENDŐ ELSŐS SZÜLŐK

SZÁMÁRA

 

 

Hajósinnoverzum 3. hét

 

Kedves Diákok! 

 

 

Szeretettel köszöntelek benneteket a Hajósinnoverzum 3. hetén és örömmel tölt el, hogy megtapasztalhatom, milyen ügyesen alkalmazkodtatok ehhez az új rendszerhez. A tanítóitok, tanáraitok dicsérnek benneteket. Nagyon hiányzik nekünk is a veletek való személyes találkozás. A honlapunkról elérhető a Youtube csatornánkon megnézhettek néhány felvételt a diákéletünkből és küldhettek is Anna néninek az alábbi címre feltölthető anyagokat, akár a mostani otthontanulásotokról, élményeitekről is:   innohajos@gmail.com

 

Kedves Szülők! 

 

Szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy a jövő héten megkezdődik a hajósos gyerekek számára a tavaszi szünet. Pénteken kapnak a szünet előtt utoljára, és Húsvét után szerdán a szünet végeztével először tanulnivalót. A szünetben a pedagógusok továbbképzésen vesznek részt, amelyen szeretnénk a kialakított otthontanulási rendszerünket megerősíteni, vagy szükség esetén tovább fejleszteni. Szeretném kérni, osszák meg tapasztalataikat az osztályfőnökökkel az eltelt 3 hetes otthontanulásról, amennyiben eddig ezt nem tették meg. Nagy segítséget jelentenek azok a visszajelzések, amelyeket eddig is eljuttattak a pedagógusokhoz, és bátorítom Önöket arra is, hogy kérjenek segítséget, ha szükségük van rá. Köszönöm, hogy elfogadták, mi sem vagyunk tökéletesek, és a gyerekeink érdekében össze kell fognunk, a lehető legjobban működtetni a Hajósinnoverzumunkat.

 

Hajósinnoverzum, 2020. március 30.

 

Júlia néni


teljes hír »

Iskolapszichológus ajánlása

2020. 03. 24.    Szerkesztőség   

 

Szülőknek, gyerekeknek

 

"csak" egy mese

 

Internet tudatosan - Online is biztonságban

 

Online pszichológiai tanácsadás

 

 

Gyógytestnevelés

 

Gyógytestnevelő ajánlása

 

 

 

Pangea

 

 

A Pangea nemzetközi matematika verseny első fordulóján iskolánkat 72 tanuló képviselte. Az évfolyamonként országosan 2000-3000 induló közül, iskolánk tanulói az első 125 helyezett között végeztek. 


Első helyezést értek el és ezzel bejutottak a második fordulóba:

Kiss Márk Bence 4. c 

Törő László 3.b 

Vöő Bátor Ignác 3.a  osztályos diákok.

 

 

Gratulálunk a tehetséges matematikus diákjainknak és felkészítő tanítóiknak!

 

 

 

Már a 2. hét is megkezdődött a HAJÓSINNOVERZUMBAN

 

Kedves Diákok!

 

Gratulálok az első héten nyújtott teljesítményetekhez. Várakozáson felüli volt az új tanítási-tanulási rendhez való alkalmazkodásotok. Továbbra is legyetek az otthontanulásban fegyelmezettek, aktívak és ne felejtsetek el minden nap egy órát mozgással, sportolással tölteni. Osztályfőnökeitek várják visszajelzéseiteket, javaslataitokat, amelyek még eredményesebbé tehetik önálló tanulásotokat.

 

Kedves Szülők!

 

Az új tanítási rend bevezetése során nyújtott támogató, hozzáállásukat hálásan köszönöm. Továbbra is kérem türelmüket, amíg az új rendszerhez alkalmazható szabályainkat egységessé tesszük. Minden nap 9 óráig a kréta felületre felkerül az adott napra szóló tanulni való. A fő tantárgyak esetében lehetnek megjelölt időpontok a tanulói produktumok visszaküldésére, célja elsősorban a rendszeresség kialakítása, amely nagyon fontos a gyerekek életében. A készség tantárgyak tananyaga ajánlás, szeretnénk, ha a bezártságban kikapcsolódásra is kapnának lehetőséget a gyerekek. Kérem, hogy továbbra is tartsanak folyamatos kapcsolatot az osztályfőnökökkel, mert sok információ rajtuk keresztül érhető el. Köszönöm eddigi együttműködésüket, konstruktív visszajelzéseiket és támogató felajánlásaikat.

 

Hajósinnoverzum, 2020. március 24.

 

Júlia néni

 

 

teljes hír »

Tájékoztató

2020. 03. 14.    Szerkesztőség   

 

Kedves Diákok!

 

Üdvözöllek benneteket a HAJÓSINNOVERZUM zsibongójában, amit Plutzer Anna tanárnő készített számotokra:

 

https://innohajos.wixsite.com/suliverzum

 

 

 

Kedves Szülők!

 

Jószívvel ajánl Szőnyi Anikó iskolapszichológus néhány tanácsot Önöknek ahhoz, hogy gyermekeiket eredményesen tudják támogatni az új helyzetben:

 

https://drive.google.com/open?id=1K320T1ILKAHS5Oh7tJa44p26F--y_6MY

 

 

 

Hajósinnoverzum, 2020. március 18.

 

Szeretettel:

 

Júlia néni

 

 

Hajósinnoverzum

 

Mindenkit szeretettel köszöntök iskolánk 1. tantermen kívüli tanítási napján az HAJÓSINNOVERZUMBAN.

 

Kedves Diákok!

 

Arra kérlek titeket, hogy mutassátok meg, milyen fantasztikus képességekkel rendelkeztek, milyen fegyelemmel tudtok önállóan is tanulni. Az első hét a próba ideje. Minden hajósos diák készítsen napi rendet magának, amelyben minimum kétszer 2 órát a tanulással 1 órát a mozgással, sportolással tölt.  Ezen a héten a legfontosabb, hogy türelemmel álljatok az otthontanuláshoz. Biztosan változni fog még sok minden, amit mindannyiunknak még tanulni kell. Én bízom bennetek, hogy felelősen álltok közös ügyünk mellett és nem csak az lesz az eredménye, hogy elmúlik a veszély, hanem az is, hogy újabb képességekkel és élményekkel gazdagodunk.

 

Kedves Szülők!

 

Hihetetlen erőt és támogatást nyújtottak az eltelt hétvégén az új tanítási rend bevezetésének előkészítésében. Az osztályfőnökökkel, pedagógusokkal együtt én is hálásan köszönöm felajánlásaikat. Az első héten még az előkészítés zajlik, türelmüket kérjük. Szeretném, ha segítenék a gyerekek napirendjének kialakítását, ellenőrzését. Kollégáim igyekeznek a tankönyvek, munkafüzetek anyagait felhasználni és mellé segédanyagokat ajánlani. Ezt különböző felületeken küldik a gyerekeknek, de jelenleg a Krétában összefoglalva minden órarend szerinti tantárgynál a házi feladatoknál is megtalálják. Kérem, hogy tartsanak folyamatos kapcsolatot az osztályfőnökökkel, mert sok információ rajtuk keresztül érhető el. Ezt a kihívást, ami előtt most állunk csak együtt tudjuk megoldani. Sikere a gyermekeink sikerét fogja jelenteni.

 

Hajósinnoverzum, 2020. március 16.

 

Júlia néni

 

 

 

 

 

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

 

A Kormány 1102/2020. (III. 14.) határozata értelmében 2020. március 16-tól tantermen kívüli, digitális munkarend, azaz távoktatási munkarend lesz érvényben. Ennek értelmében a tanulók nem jöhetnek iskolába.

 

Diákjaink az első héten a KRÉTA felületen kapják meg naponként az órarendnek megfelelő tanulnivalót.

 

Tudatosuljon mindenkiben, hogy nem tanítási szünet, hanem egy újfajta tanrend lép érvénybe, melynek sikeres működéséért - pedagógusok, tanulók és szülők - közösen vagyunk a felelősek!

 

Folyamatosan tájékoztatni fogom Önöket/Titeket, amint hivatalos információk érkeznek.

 

2020. március 14.

 

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

teljes hír »