Tavaszi szünet a HAJÓSINNOVERZUM-ban

2020. 03. 30.    Szerkesztőség   


„ Iskola nélkül vakáció sem lenne! ”-olvashatjuk iskolánk digitális közösségi terébe belépve.

 

Az utóbbi időszak eseményei átértelmezik Janne Teller sorait. Másként gondolunk három hete az iskolára, másként a kicsöngetésre, másként a tavaszi szünetre. Talán még sosem vágytuk ennyire a pihenést.  Mindannyian elfáradtunk: gyerekek, szülők, pedagógusok egyaránt. Mialatt a világ eszeveszett küzdelmet folytat a vírussal, mi összefogtunk, és egymást segítve tettük a dolgunkat. Egy feje tetejére állt világban a legtöbbet tettük, amit csak tehettünk. Közben mindannyian sokat tanultunk. Tanultuk türelmet, kitartást, alkalmazkodást, összefogást, megtanultuk értékelni a korábban oly természetes dolgokat.

 

Elismerés jár a gyerekeknek, akik az új munkarendben is helyt álltak, az édesanyáknak, akik meg tudták őrizni a család békéjét, és az édesapáknak, akik erőt adtak ehhez, a pedagógusoknak, akik rendszert biztosítottak ahhoz, hogy ne essen szét teljesen a világ.

 

Kedves Szülők, Kedves Gyerekek!

 

Békés, áldott húsvétot, jó pihenést, szép tavaszi napsütést kívánunk mindenkinek.

 

Nem marad el a szeretet.
Nem marad el napsütés.
Nem marad el a tavasz.
Nem marad el a kacagás.
Nem marad el a remény.
Nem marad el a hit.
És nem marad el a megváltás sem.

 

 
 
 
 
 
 
 
Általános iskolai beiratkozás
 
 

 

TÁJÉKOZTATÓ A BEIRATKOZÁSRÓL LEENDŐ ELSŐS SZÜLŐK

SZÁMÁRA

 

 

Hajósinnoverzum 3. hét

 

Kedves Diákok! 

 

 

Szeretettel köszöntelek benneteket a Hajósinnoverzum 3. hetén és örömmel tölt el, hogy megtapasztalhatom, milyen ügyesen alkalmazkodtatok ehhez az új rendszerhez. A tanítóitok, tanáraitok dicsérnek benneteket. Nagyon hiányzik nekünk is a veletek való személyes találkozás. A honlapunkról elérhető a Youtube csatornánkon megnézhettek néhány felvételt a diákéletünkből és küldhettek is Anna néninek az alábbi címre feltölthető anyagokat, akár a mostani otthontanulásotokról, élményeitekről is:   innohajos@gmail.com

 

Kedves Szülők! 

 

Szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy a jövő héten megkezdődik a hajósos gyerekek számára a tavaszi szünet. Pénteken kapnak a szünet előtt utoljára, és Húsvét után szerdán a szünet végeztével először tanulnivalót. A szünetben a pedagógusok továbbképzésen vesznek részt, amelyen szeretnénk a kialakított otthontanulási rendszerünket megerősíteni, vagy szükség esetén tovább fejleszteni. Szeretném kérni, osszák meg tapasztalataikat az osztályfőnökökkel az eltelt 3 hetes otthontanulásról, amennyiben eddig ezt nem tették meg. Nagy segítséget jelentenek azok a visszajelzések, amelyeket eddig is eljuttattak a pedagógusokhoz, és bátorítom Önöket arra is, hogy kérjenek segítséget, ha szükségük van rá. Köszönöm, hogy elfogadták, mi sem vagyunk tökéletesek, és a gyerekeink érdekében össze kell fognunk, a lehető legjobban működtetni a Hajósinnoverzumunkat.

 

Hajósinnoverzum, 2020. március 30.

 

Júlia néni


  

« vissza