Tájékoztató

2020. 03. 14.    Szerkesztőség   

 

Kedves Diákok!

 

Üdvözöllek benneteket a HAJÓSINNOVERZUM zsibongójában, amit Plutzer Anna tanárnő készített számotokra:

 

https://innohajos.wixsite.com/suliverzum

 

 

 

Kedves Szülők!

 

Jószívvel ajánl Szőnyi Anikó iskolapszichológus néhány tanácsot Önöknek ahhoz, hogy gyermekeiket eredményesen tudják támogatni az új helyzetben:

 

https://drive.google.com/open?id=1K320T1ILKAHS5Oh7tJa44p26F--y_6MY

 

 

 

Hajósinnoverzum, 2020. március 18.

 

Szeretettel:

 

Júlia néni

 

 

Hajósinnoverzum

 

Mindenkit szeretettel köszöntök iskolánk 1. tantermen kívüli tanítási napján az HAJÓSINNOVERZUMBAN.

 

Kedves Diákok!

 

Arra kérlek titeket, hogy mutassátok meg, milyen fantasztikus képességekkel rendelkeztek, milyen fegyelemmel tudtok önállóan is tanulni. Az első hét a próba ideje. Minden hajósos diák készítsen napi rendet magának, amelyben minimum kétszer 2 órát a tanulással 1 órát a mozgással, sportolással tölt.  Ezen a héten a legfontosabb, hogy türelemmel álljatok az otthontanuláshoz. Biztosan változni fog még sok minden, amit mindannyiunknak még tanulni kell. Én bízom bennetek, hogy felelősen álltok közös ügyünk mellett és nem csak az lesz az eredménye, hogy elmúlik a veszély, hanem az is, hogy újabb képességekkel és élményekkel gazdagodunk.

 

Kedves Szülők!

 

Hihetetlen erőt és támogatást nyújtottak az eltelt hétvégén az új tanítási rend bevezetésének előkészítésében. Az osztályfőnökökkel, pedagógusokkal együtt én is hálásan köszönöm felajánlásaikat. Az első héten még az előkészítés zajlik, türelmüket kérjük. Szeretném, ha segítenék a gyerekek napirendjének kialakítását, ellenőrzését. Kollégáim igyekeznek a tankönyvek, munkafüzetek anyagait felhasználni és mellé segédanyagokat ajánlani. Ezt különböző felületeken küldik a gyerekeknek, de jelenleg a Krétában összefoglalva minden órarend szerinti tantárgynál a házi feladatoknál is megtalálják. Kérem, hogy tartsanak folyamatos kapcsolatot az osztályfőnökökkel, mert sok információ rajtuk keresztül érhető el. Ezt a kihívást, ami előtt most állunk csak együtt tudjuk megoldani. Sikere a gyermekeink sikerét fogja jelenteni.

 

Hajósinnoverzum, 2020. március 16.

 

Júlia néni

 

 

 

 

 

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

 

A Kormány 1102/2020. (III. 14.) határozata értelmében 2020. március 16-tól tantermen kívüli, digitális munkarend, azaz távoktatási munkarend lesz érvényben. Ennek értelmében a tanulók nem jöhetnek iskolába.

 

Diákjaink az első héten a KRÉTA felületen kapják meg naponként az órarendnek megfelelő tanulnivalót.

 

Tudatosuljon mindenkiben, hogy nem tanítási szünet, hanem egy újfajta tanrend lép érvénybe, melynek sikeres működéséért - pedagógusok, tanulók és szülők - közösen vagyunk a felelősek!

 

Folyamatosan tájékoztatni fogom Önöket/Titeket, amint hivatalos információk érkeznek.

 

2020. március 14.

 

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

« vissza