Torna

2024. 06. 06.    Szerkesztőség   


2024. 05.25.-én rendezték meg Turán az 1. Lendvai Márton Emléktornát, melyre tornászaink is meghívást kaptak.

A rendezvény vendégeként köszöntötték Donáth Ferencet, így a tornászok egy olimpiai és világbajnoki bronzérmes tornásztól és edzőtől vehették át a díjakat.

A csapat tagjai: Kucsera Gréta, Kovács Orsolya, Cseh Zita, Dunajcsik Hedvig, Mladoniczki Virág, Polgári Alisa és Horváth Dorina.

 

Gratulálunk!

 

JUDO

 

2024. május 24-én Mosonmagyaróváron rendezték meg a cselgáncs Diákolimpia országos döntőit. Mészáros Olivér Diák B (11. évesek) korosztályban a 35kg-os súlycsoportban bronzérmet szerzett, ezzel országos 3. helyezést ért el. Igaz az idén nem a dobogó legfelső fokán állt, de igy is élete legnagyobb küzdelmei voltak. A mezőny nagyon erős volt, egy hajszálon múlott csak, hogy nem lett döntős.

A 10 évesek kategóriájában (Diák C korosztály), 27kg súlycsoportban Dubis Péter indult és képviselte iskolánkat. Ő a súlycsoportjában 5. helyezést ért el.

Mészáros Patrik a nemzetközi Judo Grand Prixen versenyzett Rimaszombaton, amelyen 4. helyezést ért el.

 

Gratulálunk!

 

Többpróba

 

2024. május 24.-én, Zalaegerszegen rendezték meg az Atlétika Többpróba Országos döntőjét, melyen II. korcsoportos fiú csapatunk remek versenyzéssel, a 14. helyen végzett.

A csapat tagjai: Gladinecz Milos, Lábiscsák Noel, Pályi Attila, Tavaszi András, Magyar Ákos, Zsigmond Áron.

Egyéni összetettben Gladinecz Milos a 24. helyen végzett.

 

Gratulálunk!

 

Területi rajzpályázat

 

A Szadai Székely Bertalan Általános Iskola által kiírt területi rajzversenyen Somodi-Tóth Bella második helyezést ért el, Héthy Léna különdíjas lett.

Szilágyi Lelle Mária a "Csodák az én életfámon" című rajzpályázaton III. helyezett lett.

 

Gratulálunk!

 

Labdarúgás Diákolimpia döntő

 

Iskolánk II. kcs-os labdarúgó csapata 2024.05.10-12-ig Kaposváron vendégeskedett a Labdarúgás Diákolimpia döntőjén. Szép szerepléssel nagyon erős mezőnyben végül országos 8. helyet érték el.

A csapat tagjai: Lábiscsák Noel, Furák Milos, Tóth Milán, Zsigmond Áron, Farkas Máté, Kardos Attila, Jéga-Szabó Kornél, Ujvárosi Ábel

 

Gratulálunk!

 

Nagy Digitális Kaland verseny

 

Nagy Bertalan, Patyi Anton és Szabó Erik MALÉV elnevezésű csapata első helyezést ért el a Gödöllői térségben, eredményükkel bekerültek az ország 10 legjobb csapata közé (a pontos helyezés 2 hét múlva, ünnepélyes keretek között derül majd ki Budapesten).

A verseny során a digitális világ, a logikus és algoritmikus gondolkodás, az internetbiztonság, a mesterséges intelligencia és számos más izgalmas digitális téma került fókuszba.

 

Gratulálunk!

 

« vissza