Robotika

2022. 06. 30.    Szerkesztőség   

A ROBSZEM csapata, vagyis Ferencz Csaba és Garai Domonkos 5. c. osztályos tanulók az EPAM e-Kids Coolest Projects 2022 tavasz országos versenyén "Hardware kategóriában" valamint a "Minden mérföldkő beküldésért járó" első díjakat nyertek.

Tél vége óta dolgoznak a verseny feladatán. Rengeteg hétvégét és hétköznap délutánt áldoztak fel érte. Terveztek, 3D nyomtattak, fúrtak, faragtak, programoztak, teszteltek, magvetettek. A versenyre egy otthoni üvegház automatizálásának a lehetőségeit mutatták be. Törekedtek arra, hogy a projekt, akár a hétköznapokban is megvalósítható legyen, laikusok számára is.

 

Gratulálunk!

 

Labdarúgás Diákolimpia

 

A Labdarúgás Diákolimpia Megyei döntőjében 2022.április 29-én Gödöllőn iskolánk II. korcsoportos csapata a 3. helyen végzett.

 

A csapat tagja: Kujáni Péter, Jéga-Szabó Áron, Furák Zalán,
Keul Bendegúz, Kóczán Gergő, Bocsor Dominik, Szilágyi Zsigmond, Papp Ferenc, Lábiscsák Noel.

 

Iskolánk I. korcsoportos csapata a Labdarúgás Diákolimpia Megyei döntőjében 2022. május 11-én Gödöllőn az 1. helyen végzett és képviseli iskolánkat az Országos Döntőben Szombathelyen 2022.06.03-05-én.A Diákolimpia döntőn az I.korcsoportos csapatunk csodás szerepléssel végül a IV. helyet szerezte meg.

 

A csapat tagjai: Lábiscsák Noel, Pályi Attila, Jéga-Szabó Kornél, Furák Milos, Tóth Milán, Zsigmond Áron, Újvárosi Ábel, Major Tamás, Major Dániel, Molnár Botond.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

Többpróba

 

 

 2022. május 5-én, Albertirsán megrendezésre került ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA® ÜGYESSÉGI CSAPATBAJNOKSÁG III-IV. KORCSOPORTOS versenyén a Keul Zsombor (6.b), Juhász Levente (5.a), Németh Ábel (6.a), Gyurán Ádám (5.a), Verbói Márton (6.b) és Krakóczki Bence (6.a) összeállítású csapat első helyezést ért el és ezzel bejutott az országos döntőbe. Krakóczki Bence egyéniben is első helyen végzett a Pest-megyei döntőben, így iskolánkat képviselve az országos döntőn a csapaton kívül egyéniben is rajtvonalhoz állhatott.

 

A 2022. május 29-én, Győrben megrendezett Országos Diákolimpia Döntő, Atlétika Többpróba versenyszám III-as korcsoportjában Krakóczki Bence 6.a osztályos tanulónk 3. helyezést ért el és a csapat is kiválóan megállta a helyét a rangos megmérettetésen.

 

Gratulálunk!

 

 

 

« vissza