Rajzpályázat siker

2020. 11. 19.    Szerkesztőség   

 

 

Idei évben is megrendezésre került a Bonduelle rajzpályázata, amelynek idei témája a „kukorica útja” volt. A versenyzők azt a feladatot kapták, hogy jelenítsék meg milyen úton jut el a kukorica a földekről egészen a konzervdobozokig. Iskolánk 2.b osztálya lelkesen nekilátott a feladatnak, az osztály apraja-nagyja részt vett a mű elkészítésében, igazi csapatmunka zajlott, melynek eredményeként Budapest régiójának 1. helyezését érték el.

 

Online díjkiosztó

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

 

Sajnálattal tájékoztatom Önöket arról, hogy ezen a héten a 4.b, 6.a, 7.a osztályokban digitális tanrend elrendelésére volt szükség. A többi 23 osztályban zavartalanul folyik a tanítás.

Továbbra is kérem, hogy a helyes maszkviselés, a kézfertőtlenítés és egyéb járványügyi viselkedési normák fontosságára hívják fel gyermekük figyelmét.

 

Zmák Julianna Borbála

Intézményvezető

 

 

 

 

A bolygó a mi otthonunk!

 

 

Iskolánkban néhány osztály részére októberben - kapcsolódva az országos  Fenntarthatósági Témahéthez - megrendezésre került a Föld 21 - Bolygóbarát Életmód Oktatási program, mely keretein belül tanulóink rendhagyó környezetórán vehettek részt. A projekt Gödöllő Város Önkormányzatának nyertes KEHOP-1.2.1-18-2018-00070 azonosító számú pályázatának keretein belül valósulhatott meg.

 

Drámapedagógus vezetésével tanulóink interaktív előadásokon és játékos foglalkozásokon bővíthették tudásukat a tudatos- és környezetbarát életmód lehetőségeiről.

 

Az előadást követő egy hetes ökotudatos szemléletmódot népszerűsítő kiállításon roll-up tablók kínáltak lehetőséget az ismeretek további elmélyítésére, valamint lehetővé tették, hogy az oktatási program üzenete az iskola minden diákjához és pedagógusához eljusson. 

 

Az oktatási program végén a résztvevők osztály- és egyéni ajándékokkal lettek gazdagabbak. 

 

A bolygó a mi otthonunk! - Vigyázzunk rá!

 

 

 

 

« vissza