Motorsport

2020. 09. 04.    Szerkesztőség   

 

Turányi Norbert 4.a osztályos tanulónk a Nemzeti Motoros Endurocross Bajnokságon

2020.09.05-én Kiskunfélegyházán 3. helyezést és 2020.09.12-én Nagytarcsán szintén

3.helyezést ért el.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tájékoztatás

 

Tisztelt Szülők!

 

A járványügyi helyzet miatt további szigorúbb ajánlásokat kapott minden köznevelési intézmény. Ezek között szerepel, hogy a szülők csak előzetes engedéllyel léphetnek be az iskolába. Kérem, az udvaron is viseljenek maszkot.

 

Fontos, hogy a szülők kötelesek az iskolát értesíteni, ha gyermekük koronavírus gyanús, igazolt fertőzése van vagy karanténba került. Csak egészséges gyermek jöhet iskolába!

 

Előreláthatóan úszás órákat nem tarthatunk, de helyette amíg az időjárás engedi, szabadtéri mozgásos foglalkozások lesznek.

 

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a tanulói hiányzások nem haladják meg az előző év tanévkezdési hiányzási statisztikáját. Köszönöm, hogy eddig is fegyelmezetten betartották a járványügyi előírásokat és ebben gyermekeiket is segítik. Külön köszönöm a pedálos kézfertőtlenítőket, maszkokat, fertőtlenítő szereket és az ózonizátort.

 

Tájékoztatom Önöket arról, hogy szeptember 14-én teljes órarenddel indulunk és szeptember 30-ig próbajelleggel bevezetjük a 40 perces tanórákat, 20 perces szüneteket. A felsős gyerekek is minden órán a saját tantermükben lesznek, csak nagyon indokolt esetekben mehetnek más, előzetesen fertőtlenített tanterembe.

 

Az első két hét átmeneti időszaka lassan lezárul, diákjaink nagyon fegyelmezetten betartják a szabályokat.

 

Együttműködésüket köszönöm.

 

Gödöllő, 2020. szeptember 10.

                                                                                                      Zmák Julianna Borbála

                                                                                                            intézményvezető

 

 

 

 

Tanévkezdés

 

Kedves Szülők!

 

A 2020/2021-es tanévkezdéssel kapcsolatosan szeretném Önöket tájékoztatni az alábbiakról:

Tanévnyitó ünnepséget nem tartunk csak az első osztályosoknak a Török Ignác utcai udvaron. A többi osztály az osztályfőnökök tájékoztatása szerint a saját tantermében kezdi meg a tanévet. Nagy szeretettel várjuk a gyerekeket. Jöjjenek ünneplőbe ezen a napon! Kérem, küldjék vissza a bizonyítványokat és a könyvtári pecséttel ellátott tankönyveket, mert megkapják az újakat.

Az első két hétben, szeptember 11-ig minden tanítási napon 8 órától 12, illetve
13 óráig lesznek tanórák, ahol év eleji ismétlés, felzárkózás és új tananyag feldolgozása is lesz. Szeretnénk ebben az időszakban előkészíteni a legbiztonságosabban megvalósítható órarendet és kialakítani a higiéniai szokásrendet. Kérem, hogy délutáni ügyeletet csak azoknak a gyerekeknek kérjenek, akiknek szülei dolgoznak. Előre is köszönöm megértésüket és együttműködésüket. Szeptember 14-től lesz teljes órarend.

A gyerekek az osztályfőnökök és pedagógusok segítségével fogják megismerni a szükséges óvintézkedéseket. Bízunk abban, hogy ezek részletes kidolgozásával, megismerésével, betartásával és betartatásával nagyban csökkenthető lesz a fertőzés kockázata. Tisztelettel kérem, ha van rá lehetőségük, segítsék törekvésünket plusz arcmaszkokkal, kézfertőtlenítővel, amelyeket gyermekük osztálya használhat. Szeretném kérni, hogy legyen a gyerekeknél arcmaszk, kézfertőtlenítő vagy tisztasági csomag. Otthon is beszéljenek arról, hogy milyen alapvető személyes kapcsolatokra kiterjedő szabályokat kell a közösségben betartani. Kérem, hogy beteg gyermeket a saját érdekükben és semmilyen körülmények között ne hozzanak, ne engedjenek az iskolába.

Iskolánkban ennek a protokollnak mindenkire vonatkozó általános szabálya, hogy

×          a folyosókon, zsibongóban, ahol más osztályok is tartózkodnak, és nem lehet a távolságot tartani, kötelező a maszk viselése,

×          az épületekbe illetve tantermekbe belépés előtt kötelező a kézfertőtlenítés vagy kézmosás,

×          a szülők az épületekben, tantermekben nem tartózkodhatnak, a bejáratoknál vagy az udvaron tudnak várakozni, iskolai ügyeiket lehetőleg telefonon, e-mailben intézni.

A szülői értekezleteket 17 órától tartjuk. Azok a szülők, akik valami okból nem tudnak részt venni, kérem, hogy még a kijelölt időpont előtt kérjenek az osztályfőnöktől egyéni vagy kiscsoportos megbeszélést. Szeretnénk szeptember 17-ig megadni ezt a lehetőséget minden szülőnek.

1. évfolyam 08.31. hétfő

5. évfolyam 09.07. hétfő

2. évfolyam 09.01. kedd

6. évfolyam 09.08. kedd

3. évfolyam 09.02. szerda

7. évfolyam 09.09. szerda

4. évfolyam 09.03. csütörtök

8. évfolyam 09.10. csütörtök

 

Tisztában vagyok azzal, hogy Önök nélkül nem tudunk ezzel a helyzettel megbirkózni. Szükségünk van arra, hogy támogassanak bennünket és bizalommal forduljanak felénk, ahogyan ezt márciusban is megtették. Kérem, most is segítsenek együttműködésükkel.

 

Gödöllő, 2020. augusztus 27.

                                                                                             Zmák Julianna Borbála

                                                                                                   intézményvezető

 

« vissza