Covid bejelentés

2021. 03. 01.    Szerkesztőség   


Kedves Szülők!

 Az elkövetkező időszakban, a digitális tanrend alatt is feladatunk és kötelességünk az iskola diákjainak covid érintettségét (fertőzöttség, kontaktként való érintettség esetén) nyilvántartani.

Kérem, hogy bejelentéseiket továbbra is a szokásos módon megküldeni szíveskedjenek a godolloi.hajos@gmail.com e-mail címre.

Üdvözlettel:

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

 

Ügyelet

 

Kedves Szülők!

Az iskolák március 8 - március 31. között tantermen kívüli digitális munkarendben működnek. Ez idő alatt az iskola a szülő indokolt kérése alapján ügyeletet biztosít. Az ügyelet alatt a tanulók önállóan tanulhatnak az általuk behozott tankönyvek, felszerelés és digitális eszköz segítségével. Az ügyelet helyszíne a Légszesz utcai főépületben lesz.

Kérem, amennyiben gyermeke számára ügyeletet szeretne kérni, a következő e-mail címen március 7-én vasárnap 16 óráig jelezze ezt:

ugyelet.hajos@gmail.com

Írják meg a gyermek nevét és osztályát, valamint, hogy mely napokon mettől meddig kívánják az ügyeletet igénybe venni.

Gondoskodjanak az étkezés megrendeléséről is a Kalória felületén és azt kérik, hogy külön is írjanak e-mailt nekik arról, hogy a Légszesz utcai épületben ügyeleten lesz a gyermekük.

Üdvözlettel:

 

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

 

 

Tájékoztatás

 

 

Kedves Szülők!

 

Hivatalossá vált az EMMI határozata alapján a tantermen kívüli digitális tanrend 2021.03.02-től 2021.03.10-ig. Amennyiben nem történik változás, csütörtöktől 2021.03.11-től várjuk vissza a gyerekeket az iskolába.

 

Köszönöm megértésüket és rugalmas együttműködésüket az otthontanulás újbóli megszervezésében.

 

Tapasztaljuk, hogy a Kréta felülete többször nem elérhető és az internet vonalak is akadoznak. Próbáljunk meg rugalmasan alkalmazkodni ezekben a helyzetekben, az így kieső órákat, tananyagokat majd más módon fogjuk pótolni.

 

Vigyázzanak magukra és egymásra is, mert az egészség mindennél fontosabb.

 

Üdvözlettel:

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

 

 

 

Újraindul a HAJÓSINNOVERZUM

 

Tisztelt Szülők!

 

Arról szeretném Önöket tájékoztatni, hogy a hiányzó tanulói létszámot, a megnövekedett kontaktlétszámot figyelembe véve kezdeményeztük a digitális tanrend elrendelését iskolánkban 2021.03.02-03.10. közötti időszakra a fenntartónknál. Amennyiben az EMMI elrendeli, hivatalosan is értesíteni fogom Önöket.

 

Az otthontanuláshoz a Kréta felületen fogják megtalálni az információkat. Kérdéseikkel, kéréseikkel forduljanak gyermekük osztályfőnökéhez. A Kalóriánál központilag lemondásra kerültek a fenti időszakra vonatkozóan a szülői megrendelések.

 

Kérem, hogy azok a szülők, akik holnap még nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét és összevont ügyeletet kérnek, az

 

ugyelet.hajos@gmail.com

 

e-mail címre 17:00-ig írják meg a gyermek nevét és osztályát. Az ügyeletet 10 fős csoportokban fogjuk megoldani és a maszkviselés kötelező lesz. Az ügyeletre jelentkező gyerekek részére ma este 20:00-ig tudnak étkezést rendelni.

 

Átérzem aggodalmaikat és a helyzetből fakadó nehézségeiket, de bízom abban, hogy ezzel az intézkedéssel elkerülhető lesz, hogy a Hajós gócponttá váljon és hosszabb időre be kelljen zárni.

 

Üdvözlettel:

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

 

 

 

« vissza