Floorball

2024. 03. 27.    Szerkesztőség   

 

2024.03.18-án az Érden megrendezett Floorball Unihoki Diákolimpián III-IV. korcsoportos területi selejtezőn fiú csapataink az alábbi eredményeket érték el: 

B csapat 7. hely

Gál Bíró Ambrus, Puskely Haydn Bence, Turányi Norbert, Martinák Barnabás, Horváth-Jakab Zsombor, Cseke Kornél, Sári Csanád, Tóth Milán.

A csapat 5. hely

Pete Tamás, Molnár Merse, Juhász Levente, Galamb Márk, Mosolygó Levente, Verbói Márton.

 

Gratulálunk!

 

 

Röplabda

 

Diákolimpia IV. kcs. megyei döntőjén lány csapatunk az 5. helyen végzett.

A csapat tagjai: Lábiscsák Lola, Hidvégi Dóra, Hargittai Petra, Lengyel Nóra, Nagypál Natália, Vargha Petra, Somos Luca, Herédi Anna.


 

 

Gratulálunk!

 

 

Kapkodd a lábad

 

 

A Montágh Iskolában megrendezett "Kapkodd a lábad!" integrált sportversenyen a 4.b osztály tanulói képviselték iskolánkat.

Ügyes versenyzéssel a 3. helyen végeztek.

Példamutató magatartásukkal büszkén állhatnak mintaként társaik előtt, ahogyan a sérült gyermekekkel együtt sportoltak.

A csapat tagjai: Füredi Szofi, Kovács Orsolya, Kucsera Gréta, Pagonyi Dóra, Pályi Nóri, Pályi Attila, Major Dániel, Németh-Kassa Vince, Könnyű-Merse Barnabás, Ványa László

 

Gratulálunk!

 

 

 

Gyorskorcsolya

 

2024.03.08-09-én került megrendezésre Szekszárdon a Rövidpályás Gyorskorcsolya Diákolimpia Országos döntője. Az országos döntőben az I. korcsoportos fiúk 22-en mérethették meg magukat, az időfutamokon, az elődöntőkben, majd a döntőben.

Szabó Vilmos 3.a egyedüli pest megyei versenyzőként rövid távon, a kilencedik legjobb idővel bekerült az elődöntőbe, ahol már nem az idő számított, hanem az első három befutó, negyedikként ért célba, így az összesített eredménye, országos 8. helyezett. 

Hosszú távon az elődöntőig jutott, összesített eredménye a 18. helyre volt elég.

 

Gratulálunk!

 

« vissza