Fit Iskolafesték Program 2023

2023. 08. 31.    Szerkesztőség   

Beszámoló

Fit Iskolafesték Program 2023

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy iskolánk pályázata kiválasztásra került a FitPlaster Hungary Kft. által meghirdetett Fit Iskolafesték Program (https://www.fitinfo.hu/fit-iskolafestek-program-bemutatasa/) nyertesei közé, mely alapján 300m2 beltéri falfelület egyrétegű festésére alkalmas FIT Prémium beltéri akril festéket, 50kg FIT Finish Pro beltéri készglettet és 300 m2 falfelület alapozásához elegendő FIT Propius-G mélyalapozó koncentrátumot juttattak el iskolánkba.

A támogatás segítségével sok alsós kisdiákunk osztálytermét tudtuk újra széppé, barátságossá tenni, elősegítve a gyermekek minél tisztább és rendezettebb környezetben történő fogadását, vidám tanévkezdését.

A nyári szünet kézenfekvő volt a munkálatok elvégzésére, a szülők és karbantartók áldozatos munkájával valósulhatott meg a termek kifestése.

Köszönjük a lehetőséget, reméljük a jövőben is több iskola tud részesülni hasonló felajánlásban a FitPlaster Hungary Kft. (www.fitinfo.hu) FIT Iskolafesték Programjának keretein belül.

 

Hálásak vagyunk a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola minden kisdiákja és dolgozója nevében, köszönjük FitPlaster Hungary Kft!

 

https://www.facebook.com/FitPlasterhungaryKft

 

 

« vissza