A Hajósinnoverzum utolsó két hete

2020. 05. 06.    Szerkesztőség   

 

Kedves Szülők!

 

Köszönöm, hogy nem adták fel, még a nehéz helyzetekben sem és támogatták, bíztatták gyermekeiket. Mindannyian elfáradtunk és nagyon várjuk a nyári szünetet. Szeretném tájékoztatni Önöket a személyes találkozást nem igénylő tanévzárásunkról:

 

június 15-ig már csak ajánlott feladatokat kapnak a gyerekek

az év végi osztályzatok és értékelések megállapításánál a szeptember óta szerzett jegyek és tanulói tevékenységek kerülnek beszámításra

a tanévzáró ünnepség elmarad, a bizonyítványok átvételének lehetőségeiről és a tankönyvek leadásának módjáról az osztályfőnökök adnak majd részletes tájékoztatást

  a ballagási ünnepséget terveink szerint augusztus 29-én fogjuk megtartani

 

A szülői igények alapján júniusban és augusztus utolsó hetében iskolai ügyeletet tartunk, a köztesidőben az önkormányzat napközis tábora biztosít felügyeletet a városban.

A tanév lezárása során is szeretnénk a személyes találkozásokat a lehető legminimálisabbra csökkenteni. Kérem, Önök is tartsák ezt szem előtt, hogy mindenki megőrizhesse az egészségét. Köszönöm Önöknek, hogy nem csak gyermekeiknek, de nekünk, pedagógusoknak is erőt adtak ahhoz, hogy 57 tanítási napon keresztül működtessük a Hajósinnoverzumot.

 

Kedves Gyerekek! 

 

Mint tudjátok, csupán két hét van hátra a tanévből és kezdődhet a vakáció. Az otthontanuláshoz már csak ajánlott feladatokat kaptok és az utolsó héten tanítás nélküli napok lesznek. Fogadjátok gyereknapi ajándékként, és érezzétek a jól végzett munka örömét!

 

Júlia néni

 

 

 

 

 

 

Ügyelet

 

Kedves Szülők!
Kérjük, hogy ügyeleti igényüket 3 munkanappal korábban jelezzék e-mailben az osztályfőnöknél vagy a godolloi.hajos@gmail.com címen vagy munkaidőben a 06 30 7839120 telefonszámon.
Köszönjük

 

 

 

Hajósinnoverzum 30

 

 

Szeretettel köszöntök mindenkit a Hajósinnoverzum 30. tanítási napján.  

 

Kedves Szülők! 

 

Nagyon tartalmas volt ez a 30 nap. Egyaránt volt újdonság szülők, gyerekek, pedagógusok számára a tantermen kívüli iskola. Örömteli pillanatokat jelentett egy-egy mélypontról kilábalni, egymást segíteni, gyermekeink képességeiben gyönyörködni. Mindenki sokat tett azért, hogy működőképes legyen az otthontanulás. Köszönöm. A visszajelzéseik alapján több korrekciót is végrehajtottunk: az első négy hétben „csak ötös kapható” programot indítottunk, a készségtárgyak csak ajánlásokat tartalmaznak, mentori hálózatot alakítottunk ki az inaktív tanulók megsegítésére, a honlapunkon az iskolapszichológus, a gyógytestnevelő, a könyvtáros ajánlásait is megtalálják, és ugyanitt elérhetik a YouTube csatornánkat, nem sokára a Suliverzumot is. A Glaxo cég felajánlásának köszönhetően 18 tanulónak tudtunk laptopot biztosítani az otthon tanuláshoz. Erre még lenne igény, amennyiben van lehetőségük kérem, segítsenek. És lenne még igény továbbra is arra, hogy támogassák gyermekeiket, ne engedjenek a napirenden, mindennap legyen egy óra mozgás, sportolás. Nagyon fontos, hogy a gyerekek tartsák a kapcsolatot a pedagógusokkal, mert aki érdemben nem jelentkezik, az év végi osztályzatát veszélyeztetheti. Jelezzenek az osztályfőnöknek, ha az otthontanulást valami akadályozza! Nagyon köszönöm szívhez szóló, biztató leveleiket, szükségünk van rá, ahogyan Önökre is a folytatáshoz.

 

Kedves Diákok! 

 

Szeretettel köszöntelek benneteket a Hajósinnoverzum 30. tanítási napján. Fantasztikus, élményekkel volt tele számomra ez a 30 nap. Bízom abban, hogy számotokra is. Olyan dologban kellett helytállnotok, amely különleges képességeiteket is mozgósította. Nagyszerű, amit csináltok és bízom abban, hogy eredményes is lesz. Szerezzetek továbbra is minden tantárgyból dicséretet! Még nincs itt a lazítás ideje, kövessétek tanítóitok, tanáraitok útmutatásait és jelezzetek, ha valamiben elakadtok! Minden nap van testnevelés óra, aktívan vegyetek részt az órán, és az egészséges életmódról se feledkezzetek meg! Nagyon szeretnénk már találkozni veletek, ezért nagyon vigyázzatok az egészségetekre is!

 

Hajósinnoverzum, 2020. május 6.

 

Júlia néni

 

 

 

 

« vissza