A "Kutya Ezer Arca"

2020. 12. 18.    Szerkesztőség   

A CEWE csodaszép vászon fotóiból készült „A kutya ezer

arca” kiállítás alkotásait egy jótékonysági akció keretében iskolák dekorálására ajánlotta fel. A szülői szavazatoknak köszönhetően 5 vidám eb a Kisiskola faláról néz a gyerekekre, mosolyt csalva kis diákjaink arcára.

 

Köszönjük a felajánlóknak és a ránk szavazó szülőknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi üdvözlet

 

Hajós Karácsony 2020


 

Köszönet

 

Nagy-nagy köszönetünket szeretnénk kifejezni a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola hittanos tanulóinak nagylelkű édesség adományáért, amelyet a gyerekek  adventi jó cselekedet lemondásként ajánlottak fel a Kistarcsai Kórház betegeinek és dolgozóinak.

Rengeteg üdvözlőkártyát is színeztek, jókívánságokat írtak számukra, melyet a Váci Egyházmegye egyik lelkigondozója juttatott el a kórházba.

Szívet melengető érzés volt látni a gyerekek együttérzését, aktivitását, lelkesedését eme nemes cél érdekében.

 

Méltán lehetünk büszkék rájuk!

 

Köszönettel és hálával:   Barkóné Szilágyi Enikő  (református)

                                        Kovács G. Edit és 

                                        Szabó Jenőné Gabi (katolikus) 

                                            hitoktatók

 


      

                                                       

 

 

 

 

 

 

 

teljes hír »

Könyvtári Hírek

2020. 12. 02.    Szerkesztőség   

 

Kedves Gyerekek!

 

Új könyvek érkeztek az iskolai könyvtárba!

Várlak benneteket szeretettel,

 

Mónika néni


 

 

 

 

 

 

ITT JÁRT A MIKULÁS!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

 

 

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020.december 12-én, szombaton, a munkanap ellenére tanítás nélküli nap lesz. Kérem, ügyeleti igényüket jelezzék az osztályfőnököknek legkésőbb december 9-én (szerda) 12 óráig.

A téli szünet előtti utolsó tanítási napon, december 18-án pénteken csak 12 óráig lesz tanítás. Erre a délutánra is jelezhetik már most az ügyeleti igényt.

 

Arról is szeretném Önöket tájékoztatni, hogy a 26 osztályunkból a 4.c osztály került karanténba. Jelenleg az összes többi osztályban zavartalanul folyik a tanítás.

 

Köszönöm, hogy betartják járványügyi szabályainkat, az adventi időszakban is fokozottan vigyázzanak egymásra és magukra.

 

Zmák Julianna Borbála

intézményvezető

 

teljes hír »

Rajzpályázat siker

2020. 11. 19.    Szerkesztőség   

 

 

Idei évben is megrendezésre került a Bonduelle rajzpályázata, amelynek idei témája a „kukorica útja” volt. A versenyzők azt a feladatot kapták, hogy jelenítsék meg milyen úton jut el a kukorica a földekről egészen a konzervdobozokig. Iskolánk 2.b osztálya lelkesen nekilátott a feladatnak, az osztály apraja-nagyja részt vett a mű elkészítésében, igazi csapatmunka zajlott, melynek eredményeként Budapest régiójának 1. helyezését érték el.

 

Online díjkiosztó

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

 

Sajnálattal tájékoztatom Önöket arról, hogy ezen a héten a 4.b, 6.a, 7.a osztályokban digitális tanrend elrendelésére volt szükség. A többi 23 osztályban zavartalanul folyik a tanítás.

Továbbra is kérem, hogy a helyes maszkviselés, a kézfertőtlenítés és egyéb járványügyi viselkedési normák fontosságára hívják fel gyermekük figyelmét.

 

Zmák Julianna Borbála

Intézményvezető

 

 

 

 

A bolygó a mi otthonunk!

 

 

Iskolánkban néhány osztály részére októberben - kapcsolódva az országos  Fenntarthatósági Témahéthez - megrendezésre került a Föld 21 - Bolygóbarát Életmód Oktatási program, mely keretein belül tanulóink rendhagyó környezetórán vehettek részt. A projekt Gödöllő Város Önkormányzatának nyertes KEHOP-1.2.1-18-2018-00070 azonosító számú pályázatának keretein belül valósulhatott meg.

 

Drámapedagógus vezetésével tanulóink interaktív előadásokon és játékos foglalkozásokon bővíthették tudásukat a tudatos- és környezetbarát életmód lehetőségeiről.

 

Az előadást követő egy hetes ökotudatos szemléletmódot népszerűsítő kiállításon roll-up tablók kínáltak lehetőséget az ismeretek további elmélyítésére, valamint lehetővé tették, hogy az oktatási program üzenete az iskola minden diákjához és pedagógusához eljusson. 

 

Az oktatási program végén a résztvevők osztály- és egyéni ajándékokkal lettek gazdagabbak. 

 

A bolygó a mi otthonunk! - Vigyázzunk rá!

 

 

 

teljes hír »